Sunday, 10 July 2011

hilang kawan !


itu yang aq rasa saat ni .
punca sebab apa ?
aq sendiri xtahu .
dah lama aq nak update blog ,
 tp baru sekarang ada masa .

korang kalau ada kawan hargai lah mereka ,
jgn jadi macam aq ok !
kalau ada masalah just luahkan ,
jangan cakap belakang .

inilah yang aq rasa mula2 dye xnak cakap ngn aq .
terseksa .
hari2 kna berhadapan ngn dye jugakk .
even bg dye xde ppe aq still rasa cm ada krisis antara kami berdua .


inilah yang aq selalu buat kalau dah xtahan .
haha nampak jew ganas kan tapi hati aq selalu tersentuh .
ganas luar x bermakna ganas dlm kan .
susah nak tempuhi hidup macam ni .
tambah2 hidup satu bumbung kan ,
dulu sume bersama even gado pon ada jugak salah sorg bercakap tp skunk ?
hmm ..


inilah jalan terbaik yang aq buat .
mula2 rasa susah sikit sbb aq ni suka bercakap ,
lama2 jadi kebiasaan .
thanz jugak pada kawan2 yang lain yang sentiasa memberi dorongan kat aq .
ya kawan bukan segala2nye .
nak dpt kawan yang sempurna mmg susah sekali.
xpe la at least aq tau dye x sempurna n aq pon sama .
kalau ini terbaik tuk kami soo go on :)



p/s : kalau korang hilang kawan korang still ada Allah ,
Allah sentiasa berada ngn kita even walau apa pon terjadi .

2 comments:

  1. jgn r touching2 sgt syg... sy masih lagi kawan awak...

    ReplyDelete
  2. yaya my lalink thanz yeark , i still bersyukur sbb ada u and kawan yang lain2 . hope persahabatan kita hingga hujung nyawa ok .

    ReplyDelete